Epilacija NOVIM medicinskim laserom – uklonite neželjene dlačice

Dosta Vam je neželjenih dlačica? Smetaju Vam, urastaju, prave čvoriće i bubuljice i imate osećaj da gubite vreme u ponovljenim pokušajima da ih uklonite? Niste jedini! Veliki broj i muškaraca i žena ima isti svakodnevni problem. Sigurno ste već čuli za epilaciju laserom, a da li ste probali ovu metodu? Ako niste, evo nekoliko razloga zašto da posetite polikliniku “Diva” i prepustite se lekarima specijalistima koji proceduru uklanjanja dlačica obavljaju NOVIM medicinskim laserima.

laserska-epilacija-uklanjanje-dlaka-poliklinika-diva
uklanjanje-svetlih-dlacica-laserska-epilacija-poliklinika-diva
epilacija-laserom-poliklinika-diva
uklanjanje-dlaka-epilacija-laser-diva

Laserska epilacija je medicinska metoda i njom se uklanjaju neželjene dlačice sa lica i tela. Poznata je po tome što je ovim tretmanom ujedno moguće lečiti folikulitis, odnosno upalu folikula dlake! Uz to, sprečava da dlake urastaju i ostale prateće neprijatnosti.

S obzirom na to da u poliklinici “Diva” rade stručnjaci, lekari specijalisti sa više od 25 godina iskustva, jasno je da su za svoje pacijente izabrali savremene diodne lasere za epilaciju, odnosno Lumenis Light Sheer i Lumenis Desire, koji pružaju dugoročne rezultate kada je reč o uklanjanju dlačica.

Epilacija se u poliklinici “Diva” obavlja medicinskim laserima Lumenis Light Sheer i Lumenis Desire koji su efikasni, a procedura je komforna za pacijenta.

Ova dva diodna lasera od Lumenisa su u dugogodišnjoj kliničkoj praksi pokazali odlične rezultate. Direktnim kontaktom laserski snop se usmerava na kožu uz kompjutersko praćenje i kontaktno hlađenje kože, što štiti kožu od oštećenja i doprinosi efikasnosti tretmana. Laserski snop se resorbuje od strane pigmenta folikula dlake – melanina, a svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotu koja uništava folikule dlačica procesom fototermolize.

Zašto se odlučiti za lasersku epilaciju?

Epilacija medicinskim laserom je:

  • brza (trajanje epilacije zavisi od površine kože koja se tretira, kao i od gustine dlačica, ali u proseku, na osnovu iskustva lekara specijalista u poliklinici “Diva”, potrebno je oko 40 minuta kako bi se obavila procedura uklanjanja dlačica na površini celih nogu);
  • veoma komforna za pacijenta (naravno, sve zavisi od praga bola koji pacijent ima, a uglavnom se može osetiti blago peckanje koje je svedeno na minimum jer se laserska epilacija, u poliklinici “Diva”, obavlja medicinskim laserima koji imaju snažno kontaktno hlađenje – čime se obezbeđuje umanjenje bola);
  • efikasna i
  • daje dugoročne rezultate – uništava folikule dlačica u proseku nakon 3 do 5 tretmana (koliko je tačno tretmana potrebno zavisi od pacijenta, odnosno od gustine i vrste dlačica koje se uklanjaju).

Neželjene dlačice predstavljaju veliki problem i ženama i muškarcima

Kod žena, problematične regije su najčešće lice, a zatim prepone, potkolenice i pazuh. Epilacija medicinskim laserom u ovim regijama je vrlo poželjna jer su to regije gde dlačice najčešće urastaju i dovode do upale folikula dlake – folikulitisa, sa stvaranjem bubuljica i čireva po koži.

Pazuh i prepone mogu bezbedno tretirati laserom jer laserski zrak prodire tek nekoliko milimetara u kožu tako da ne ugrožava žlezdane strukture koje se nalaze znatno dublje.

Kod muškaraca, pojačana maljavost najčešće je prisutna u regijama jagodica, vrata, ramena, leđa i stomaka. Poliklinika “Diva” ima veliki broj zadovoljnih muških pacijenata. Neki to rade iz estetskih razloga, a neki, poput vrhunskih sportista, i iz praktičnih.

Pozovite polikliniku “Diva” i zakažite BESPLATAN konsultativni pregled na brojeve telefona 011 334 21 31 ili 063 338 334 i proverite zašto imamo veliki broj zadovoljnih pacijenata!

Vaša poliklinika “Diva”

Leave a Reply