Mezoterapija – preventivna antiaging procedura

Posle 30. godine pojavljuju se prve fine bore oko očiju i usana, kapilari su vidljiviji i dolazi do primetne nejednake pigmentacije kože. Postoje različite tehnike kojima se može uticati na odlaganje starenja i ublažavanje uticaja vremena na koži. Lekari specijalisti u poliklinici “Diva” mlađim osobama preporučuju da, kada se odluče za antiaging tretmane, počnu sa mezoterapijom.

mezoterapija-poliklinika-diva
mezoterapija-koze-poliklinika-diva

Mezoterapija je jedna od savremenih nehirurških procedura za podmlađivanje kože koja se može svrstati i u redovnu negu kože. Mezoterapijski kokteli sastoje se od vitamina, minerala, antioksidanasa, hijluronske kiseline i drugih supstanci koje:

  • poboljšavaju izgled i kvalitet kože,
  • održavaju njen tonus i svežinu,
  • hidriraju kožu,
  • uklanjaju ožiljke i fleke,
  • ublažavaju bore i
  • hrane kožu.

Kako izgleda mezoterapijski tretman u poliklinici “Diva”?

Prvo lekar specijalista u poliklinici “Diva” obavi pregled i konsultacije sa pacijentom, a potom se izvodi mezoterapija. Na početku se nanosi anestetik u obliku kreme, kako bi se omogućilo da procedura bude izuzetno komforna za pacijenta.

Tokom procedure se veoma tankim iglicama u kožu ubrizgavaju prirodni sastojci u obliku koktela, odnosno ono što koži nedostaje. Tretman traje oko pola sata. Mezoterapija, pored toga što hidrira i hrani kožu, te uklanja bore, stimuliše stvaranje novog kolagena, što doprinosi mladalačkom izgledu.

Mezoterapijski kokteli sastoje se od vitamina, minerala, antioksidanasa, hijluronske kiseline…

Za one koji se plaše iglica, u poliklinici “Diva” dostupan je i kombinovani tretman – laserska mezoterapija.

Kada se može raditi mezoterapija?

Mezoterapija je popularna metoda za podmlađivanje kože jer se može raditi u bilo koje doba godine, nezavisno od toga da li je koža osunčana.

Ovo je antiaging tretman koji se prevashodno koristi u preventivne svrhe.

Kakve rezultate daje mezoterapija?

Koža je podmlađena, osvežena, hidrirana i nahranjena supstancama koje joj obezbeđuju da bude zdrava, ten je lep, a bore ublažene.

U poliklinici “Diva” preporučujemo 2 do 4 tretmana mezoterapijskim koktelima – što sve zavisi od godina i stanja kože, sa razmakom od jedne do dve nedelje između procedura.

Mezoterapija je antiaging tretman koji se prevashodno koristi u preventivne svrhe.

Posetite polikliniku “Diva”, a prethodno zakažite BESPLATNU konsultaciju na jedan od brojeva telefona: 011 334 21 31 ili 063 338 334, kako bi Vam naši lekari specijalisti sa više od 25 godina iskustva predložili koja je procedura odgovarajuća za Vas.

Vaša poliklinika “Diva”

2 Responses

Leave a Reply