Mezoterapija – preventivna antiaging procedura

Posle 30. godine pojavljuju se prve fine bore oko očiju i usana, kapilari su vidljiviji i dolazi do primetne nejednake pigmentacije kože. Postoje različite tehnike kojima se može uticati na odlaganje starenja i ublažavanje uticaja vremena na koži. Lekari specijalisti u poliklinici “Diva” mlađim osobama preporučuju da, kada se odluče za antiaging tretmane, počnu sa mezoterapijom.

mezoterapija-poliklinika-diva
mezoterapija-koze-poliklinika-diva

Mezoterapija je jedna od savremenih antiage procedura za podmlađivanje kože koja se može svrstati i u redovnu negu kože. Mezoterapijski kokteli sastoje se od vitamina, minerala, antioksidanasa i drugih supstanci koje:

  • poboljšavaju izgled i kvalitet kože,
  • održavaju njen tonus i svežinu,
  • hidriraju kožu,
  • uklanjaju ožiljke i fleke,
  • ublažavaju bore i
  • hrane kožu.

Kako izgleda mezoterapijski tretman u poliklinici “Diva”?

Prvo lekar specijalista u poliklinici “Diva” obavi pregled i konsultacije sa pacijentom, a potom se izvodi mezoterapija. Na početku se nanosi anestetik u obliku kreme, kako bi se omogućilo da procedura bude izuzetno komforna za pacijenta.

Tokom procedure se veoma tankim – specijalnim nano iglicama koje se koriste u poliklinici Diva u kožu ubrizgavaju prirodni sastojci u obliku koktela, odnosno ono što koži nedostaje. Tretman traje oko pola sata. Mezoterapija, pored toga što hidrira i hrani kožu, te uklanja bore, stimuliše stvaranje novog kolagena, što doprinosi mladalačkom izgledu.

Mezoterapijski kokteli sastoje se od vitamina, minerala, antioksidanasa…

Kada se može raditi mezoterapija?

Mezoterapija je popularna metoda za podmlađivanje kože jer se može raditi u bilo koje doba godine, nezavisno od toga da li je koža osunčana.

Ovo je antiaging tretman koji se prevashodno koristi u preventivne svrhe i za produžavanje efekata laserskih tretmana.

Kakve rezultate daje mezoterapija?

Koža je podmlađena, osvežena, hidrirana i nahranjena supstancama koje joj obezbeđuju da bude zdrava, ten je lep, a bore ublažene.

U poliklinici “Diva” preporučujemo 2 do 4 tretmana mezoterapijskim koktelima – što sve zavisi od godina i stanja kože, sa razmakom od jedne do dve nedelje između procedura.

Mezoterapija je antiaging tretman koji se prevashodno koristi u preventivne svrhe i za produžavanje efekata laserskih tretmana.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Posetite polikliniku “Diva”, a prethodno zakažite BESPLATNU konsultaciju na jedan od brojeva telefona: 011 32 42 841 ili 063 338 334, kako bi Vam naši lekari specijalisti sa više od 30 godina iskustva predložili koja je procedura odgovarajuća za Vas.

Vaša poliklinika “Diva”

2 Responses

Leave a Reply