NOVA tehnika za podmlađivanje u poliklinici “Diva” – laser i PRP

Sa Master edukacije u Rimu pravo u polikliniku “Diva” stiže NOVA metoda za podmlađivanje koja daje snažne efekte – kombinacija lasera i PRP tretmana. Ova procedura udružuje dejstvo laserskog podmlađivanja sa stimulacijom regeneracije kože pomoću krvne plazme.

podmladjivanje-laser-i-prp-poliklinika-diva-uklanjanje-bora
laser-i-prp-poliklinika-diva
laser-i-prp-uklanjanje-bora-poliklinika-diva
lasersko-podmladjivanje-poliklinika-diva

Kombinacija lasera i PRP metode omogućila je lekarima da ne koriste iglice prilikom plasiranja faktora rasta iz plazme samog pacijenta u kožu, već da na način koji je komforan, uz korišćenje lasera, dobiju odlične rezultate kada je reč o podmlađivanju. Tako se postiže kumulativni efekat ove dve popularne procedure.

Lasersko podmlađivanje i faktori rasta

Tokom ove kombinovane procedure, u prvom delu tretmana, laserom se prave mikrootvori u koži čime se stimučiše stvaranje kolagena i istovremeno otvaraju kanalići za plasiranje centrifugiranog seruma iz krvne plazme pacijenta koji prodire u dublje slojeve epiderma BEZ upotrebe iglica. Faktori rasta iz trombocita raspoređuju se po koži kao maska, a tretman traje 30 do 45 minuta.

Sistem za hlađenje, koji poseduje laser, anestezira površinu kože i čini ovu proceduru komfornom za pacijenta.

Po proceduri moguća je pojava crvenila na licu koje se povlači u roku od 6 do 12 sati.

Kombinacijom laserskog i PRP tretmana SADA se za kratko vreme dobija odličan efekat podmlađivanja i to BEZ igala.

Prirodan izgled i dugotrajan efekat odlike su ove kombinovane antiaging metode koje zajedno stimuliše regenerativne sposobnosti organizma što dovodi do:

 • stvaranja NOVIH kolagenih mrežica,
 • ojačavanja strukture kože u svim slojevima i
 • poboljšanja tena,
 • liftinga kože,
 • glatke i elastične kože,
 • uklanjanja bora,
 • održavanja tonusa i svežine kože,
 • uz istovremenu korekciju flekica i ostalih nepravilnosti na površini kože.

Prvi rezultati su vidljivi nakon nedelju dana, a pun efekat posle 4 do 6 sedmica. U zavisnosti od godina pacijenta, tipa i stanja kože, u proseku je potrebno uraditi 2 do 3 procedure sa pauzama od 4 do 6 nedelja.

Kombinacija laserskog i PRP tretmana stimuliše regenerativne sposobnosti organizma i sintezu novog kolagena u koži.

Ovakav tretman se koristi se i za uklanjanje ožiljaka od akni.

Iskoristite 25-godišnje iskustvo lekara specijalista estetske hirurgije i dermatologije u poliklinici “Diva” i podmladite se, te zadržite prirodan izgled pomoću kombinacije lasera i PRP metode! BESPLATNU konsultaciju možete zakazati na brojeve telefona 011 334 21 31 ili 063 338 334.

Vaša poliklinika “Diva”

2 Responses
 1. Katarina

  Postovani ,koja je cena ovog tretmana i da li se mogu postici efekti sa jednim tretmanom?Zivim u inostranstvu i u zemlji sam nazalost samo dve nedelje.

Leave a Reply