NOVO – podmlađivanje, zatezanje kože i uklanjanje fleka - ALMA Q LASER samo u POLIKLINICI DIVA!

Nova ALMA Q laserska tehnologija izuzetno je efikasna i kao preventiva i kao prirodan način podmlađivanja i liftinga kože. A još bolja vest je da se ovaj laser može koristiti i leti! Osunčana koža više nije prepreka za podmlađenu i zategnutu kožu!

alma-q-laserski-lifting-i-podmladjivanje-koze-poliklinika-diva-dr-bogdanovic
Preventivnim tretmanima se održava kondicija i elastičnost kože bez perioda oporavka, a posebnim programima je moguće dobiti i jak lifting efekat već opuštene kože lica i vrata.
 

Prednosti Alma Q lasera

Ovaj laser deluje na nesavršenosti kože – bilo da su posledica protoka vremena ili uticaja sunca.
 
A GLAVNA PREDNOST ALMA Q lasera je što je tretman
  • veoma komforan za pacijenta i
  • nema iritacije kože,
  • niti ograničenja kada je koža osunčana.

Nesmetano se može raditi i tokom celog leta, jer laser tagetira duboke slojeve derma dok površinski sloj kože ostaje intaktan.

alma-q-podmladjivanje-bez-perioda-oporavka   alma-q-nehirurski-lifting-za-osuncanu-kozu

Šta sve može Alma q laser?

ALMA Q je u svetu poznat kao laser za “Baby skin“ jer ova nova tehnologija u sebi objedinjuje 4 talasne dužine sa velikim terapijskim mogućnostima za istovremeno:

  • otklanjanje finih bora,
  • zatezanje kože i lifting efekat,
  • otklanjanje proširenih pora,
  • uklanjanje ožiljaka od bubuljica, a
  • efikasno popravlja i fotooštećenja kože i uklanja fleke.

Svojim dejstvom laser proizvodi mikrooštećenja što dovodi do dermalnog remodelovanja i zatezanja kože stimulisanjem procesa neokolageneze – odnosno stvaranja novog kolagena, a ujedno efikasno uklanja višak melanina, odnosno fleke sa kože.

lasersko-otklanjanje-fleka-i-kapilara-poliklinika-diva   alma-q-podmladjivanje-laserom-i-tokom-leta-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Eliminacija fleka sa kože

Daje odlične rezultate sa dugoročnim efektima kada je reč o eliminaciji hiperpigmentacija – fleka i melazme, što se postiže sinergijskim dejstvom rapidnog dubokog zagrevanja i fotoakustičkim efektom laserskog zraka čime se postiže usitnjavanje pigmenta u hiperpigmentacijama i dugoročna eliminacija procesom fagocitoze.

Koliko je potrebno tretmana Alma Q laserom?

Podmlađivanje i lifting

Od 2 do 4 tretmana, u zavisnosti od uzrasta, sa pauzama od 4 nedelje.

Lečenje rosacea-e

Serija od 4 do 6 tretmana sa pauzama od 2 nedelje.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Pozovite nas na 063 338 334 ili 011 32 42 841 i zakažite BESPLATNU konsultaciju u Vašoj poliklinici “Diva”. Jer mi brinemo o Vašoj koži!

Leave a Reply