Lasersko podmlađivanje lica, uklanjanje bora i zatezanje kože - 4D Combo

Nova neoperativna tehnika za podmlađivanje lica u poliklinici “Diva” se obavlja pomoću savremenog 4D Combo lasera i dovodi do regeneracije epiderma, zgušnjavanja i zatezanja kolagenih mrežica u koži. Na taj način se menja arhitektonika i struktura kože kako bi se podmladila, bila zategnutija i elastičnije, a bore uklonjenje.

podmladjivanje-4d-combo-laserom
podmlađivanje-laserom-4d-combo-diva-poliklinika
lasersko-podmladjivanje-poliklinika-diva
lasersko-podmladjivanje-4d-combo-poliklinika-diva

Nakon 30 godine naša koža gubi elastičnost, postaje suvlja i tanja. Uticaj spoljašnjih faktora je sve vidljiviji, baš kao i bore. Sve je to moguće ublažiti ako se izabere odgovarajuća procedura. A poliklinika “Diva” Vam preporučuje savremeni lifting lica 4D Combo laserom kojim se smanjuju efekti starenja kože, gubitak svežine, bore i opustenost kože!

Proceduru podmlađivanja 4D Combo laserom u poliklinici “Diva” obavljaju lekari specijalisti plastične hirurgije i dermatologije, sertifikovani za rad sa medicinskim laserima i sa višegodišnjim iskustvom za obavljanje tretmana savremenim laserima. 4D Combo laser omogućava koži da stvori novi kolagen i elastin koji je zatežu, poboljšavaju njen izgled i čine je mladolikom.

Osim što uklanja bore, 4D Combo laser daje i snažan lifting efekat.

Podmlađivanje 4D Combo laserom

4D Combo tehnika objedinjuje dejstva dva hirurška lasera – ablativnih Er: Yag lasera (pa regeneriše epiderm) i termičke efekte Nd: Yag lasera (te dolazi do zgušnjavanja i zatezanja kolagenih mrežica u koži i menjanja arhitektonike i strukture kože).

4D Combo laser može podmladiti i zategnuti kožu, te ukloniti bore:

  • lica,
  • vrata,
  • dekoltea,
  • podbradka,
  • nadlaktica i
  • šaka.

Procedura podmlađivanja kratko traje, oko pola sata, a lice nakon nje izgleda osveženo i podmlađeno. Pacijent se oseća komforno tokom tretmana, što omogućava snažan sistem koji hladi kožu i štiti je od oštećenja. Oporavak je brz i lak jer po tretmanu nema krastica, a blago crvenilo je prisutno do 48 sati i moguće ga je pokriti šminkom.

Tretman podmlađivanja 4D Combo laserom je efikasan i vrlo komforan za pacijenta.

Već tokom prve nedelje nakon podmlađivanja 4D Combo laserom vidljivi su prvi rezultati, a pun efekat se vidi posle 4 do 6 sedmica. Poliklinika “Diva” svojim pacijentima preporučuje 1 do 3 tretmana, u zavisnosti od godina pacijenta, ali i tipa kože, kako bi dobili vidne rezultate. Pauza između procedura treba da bude od 4 do 6 sedmica.

Proverite i sami kakvi su efekti 4D Combo lasera i zakažite BESPLATNU konsultaciju na brojeve telefona 011 334 21 31 ili 063 338 334.

Vaša poliklinika “Diva”

Leave a Reply