Epilacija NOVIM medicinskim laserom – za uklanjanje neželjeni dlačica

“Dosta!” upornim neželjenim dlačicama! Samo smetaju, urastaju, prave bubuljice i gubi se vreme u ponovljenim pokušajima da se uklone! Veliki broj i muškaraca i žena ima isti svakodnevni problem. Veliki broj ljudi je čuo za epilaciju laserom, pa su doneli odluku da probaju ovu metodu. Evo nekoliko razloga zašto odlučuju da posete polikliniku “Diva” i prepuste se lekarima specijalistima koji proceduru uklanjanja dlačica obavljaju NOVIM medicinskim laserima.

laserska-epilacija-uklanjanje-dlaka-poliklinika-diva-beograd

Laserska epilacija je medicinska metoda i njom se uklanjaju neželjene dlačice sa lica i tela. Poznata je po tome što je ovim tretmanom ujedno moguće lečiti folikulitis, odnosno upalu folikula dlake! Uz to, sprečava da dlake urastaju, da se stvaraju bubuljice i čirevi po koži koji ostavljaju ružne ožiljke i ostale prateće neprijatnosti.

S obzirom na to da u poliklinici “Diva” rade stručnjaci, lekari specijalisti sa više od 30 godina iskustva, jasno je da su za svoje pacijente izabrali savremene diodne lasere za epilaciju, odnosno Lumenis Light Sheer i Lumenis Desire, koji pružaju dugoročne rezultate kada je reč o uklanjanju dlačica.

Epilacija se u poliklinici “Diva” obavlja medicinskim laserima Lumenis Light Sheer i Lumenis Desire koji su efikasni, a procedura je komforna za pacijenta.
Ova dva diodna lasera od Lumenisa su u dugogodišnjoj kliničkoj praksi pokazali odlične rezultate. Direktnim kontaktom laserski snop se usmerava na kožu uz kompjutersko praćenje i kontaktno hlađenje kože, što štiti kožu od oštećenja i doprinosi efikasnosti tretmana. Laserski snop se resorbuje od strane pigmenta folikula dlake – melanina, a svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotu koja uništava folikule dlačica procesom fototermolize.
Na besplatnom konsultativnom pregledu naši lekari specijalisti će proceniti kakvi se rezultati mogu očekivati nakon laserske epilacije.
 
Ujedno, preporučiće i koliko tretmana je potrebno za dugoročno uklanjanje dlačica.
 

Besplatne konsultacije za uklanjanje dlačica laserom u Poliklinici Diva

BESPLATNU konsultaciju za uklanjanje dlačica laserom za Beograd  sa lekarima poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska 34 – Stari Grad
 • DIVA Estetic Slavija, Vračar – Njegoševa 19a
 • DIVA Dermal Novi Beograd – Bulevar Zorana Đinđića 125d.
strucni-tim-lekari-specijalisti-estetska-hirurgija-dermatologija-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Zašto se odlučiti za lasersku epilaciju?

Epilacija medicinskim laserom je:

 • brza (trajanje epilacije zavisi od površine kože koja se tretira, kao i od gustine dlačica, ali u proseku, na osnovu iskustva lekara specijalista u poliklinici “Diva”, potrebno je oko 40 minuta kako bi se obavila procedura uklanjanja dlačica na površini celih nogu);
 • veoma komforna za pacijenta (naravno, sve zavisi od praga bola koji pacijent ima, a uglavnom se može osetiti blago peckanje koje je svedeno na minimum jer se laserska epilacija, u poliklinici “Diva”, obavlja medicinskim laserima koji imaju snažno kontaktno hlađenje – čime se obezbeđuje umanjenje bola);
 • efikasna i
 • daje dugoročne rezultate – uništava folikule dlačica u proseku nakon 3 do 5 tretmana (koliko je tačno tretmana potrebno zavisi od pacijenta, odnosno od gustine i vrste dlačica koje se uklanjaju).

Neželjene dlačice predstavljaju veliki problem i ženama i muškarcima

Kod žena, regije zahvaćene upornim dlačicama su najčešće lice, a zatim preponepotkolenice i pazuhEpilacija medicinskim laserom u ovim regijama je vrlo poželjna jer su to regije gde dlačice najčešće urastaju i dovode do upale folikula dlake – folikulitisa, sa stvaranjem bubuljica i čireva po koži koji ostavljaju ružne ožiljke.

Pazuh i prepone mogu se bezbedno tretirati laserom jer laserski zrak prodire tek nekoliko milimetara u kožu tako da ne ugrožava žlezdane strukture koje se nalaze znatno dublje.

Kod muškaracapojačana maljavost najčešće je prisutna u regijama jagodica, vrata, ramena, leđa i stomaka. Poliklinika “Diva” ima veliki broj zadovoljnih muških pacijenata. Neki to rade iz estetskih razloga, a neki, poput vrhunskih sportista, i iz praktičnih.

Cena laserske epilacije

Cena laserske epilacije zavisi od regije koja se tretira, te se tako, kod žena, cena epilacije

 • nausnica kreće se od 25 do 30 evra u dinarskoj protivvrednosti,
 • pazuha od 70 do 90 evra u dinarskoj protivvrednosti,
 • ruku od 150 do 190 evra u dinarskoj protivvrednosti,
 • prepona od 100 do 150 evra u dinarskoj protivvrednosti,

Kod muškaraca, opet u zavisnosti od regije koja se tretira, cena epilacije

 • stomaka iznosi od 100 do 150 evra u dinarskoj protivvrednosti,
 • ramena od 150 do 200 evra u  dinarskoj protivvrednosti,
 • grudi od 160 do 220 evra u dinarskoj protivvrednosti,
 • leđa (gornji ili donji deo) od 190 do 250 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Cene svih regija možete pronaći klikom na naš CENOVNIK.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku, hormonski status i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatan pregled u vezi sa procedurom laserska epilacija u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled u vezi sa procedurom laserske epilacije u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
 • DIVA Estetic Njegoševa – Slavija – Vračar,
 • DIVA Dermal Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841.

Pregled ili proceduru možete zakazati

 • svakog radnog dana od 9h do 20h
 • i subotom od 9h do 15h.

Veliki broj, kako ženskih, tako i muških pacijenata posle epilacije medicinskim laserom izašli su vrlo zadovoljni iz naše klinike. 

 

Vaša „Poliklinika Diva“

2 Responses
  1. Poštovana,

   U zavisnosti od toga koliko su svetle, što možemo videti tek na konsultativnom pregledu, možemo Vam reći da li ih je moguće ukloniti. Molimo Vas da pozovete na broj telefona 063 338 334 ili 011 ‎3242841 kako bi se zakazale konsultacije.

   Srdačan pozdrav!

   Vaša poliklinika Diva dr Bogdanović

Leave a Reply