NOVO podmlađivanje BEZ operacije – COG niti

Za odlične rezultate podmlađivanja i zatezanja kože, vidljive po proceduri, uz zadržavanje normalne mimike lica, lekari specijalisti estetske hirurgije i dermatologije u poliklinici “Diva” preporučuju NOVU antiaging metodu – COG niti. Razlozi za to su mnogobrojni.

uklanjanje-mladeza-radio-talasima-diva-poliklinika
cog-niti-podmladjivanje-poliklinika-diva
podmladjivane-cog-nitima-poliklinika-diva

Poliklinika “Diva” redovno prati trendove u antiaging i estetskoj medicini i postavlja standarde na našim prostorima, te u ponudi sada ima još jednu veoma komfornu tehniku za podmlađivanje lica koja daje dugotrajne rezultateCOG niti, biorazgradive niti koje se postavljaju pod kožu i na taj način dovode do njenog zatezanja.

Čemu služe COG niti?

Nakon postavljanja COG niti u koži podstiče se proizvodnja novog kolagena i vezivnog tkiva. Ovo omogućava stvaranje nove potporne mreže kože što prilikom zatezanja kože lica u željenom smeru uklanja bore. Ova tehnika se pokazala kao veoma dobra u predelu lica i vrata, pa je pogodna za pacijente koji žele da izbegnu hirurške zahvate.

Koliko traje procedura postavljanja COG niti i njeni rezultati?

U poliklinici “Diva” prvo lekar specijalista obavlja pregled, a zatim se na kožu aplicira lokalni anestetik u obliku kreme. Tada se, koristeći kanilu (iglicu sa posebno obrađenim vrhom koja ne oštećuje krvne sudove i živce) pod kožu uvode COG niti. Procedura postavljanja COG niti traje oko 20 minuta, a efekat je vidljiv odmah, dok je krajnji rezultat izražen posle 8 sedmica. Po završetku procedure oporavak je kratak, i obično traje 2 do 5 dana (što zavisi od tipa kože pacijenta i godina).

Ova metoda se odlično kombinuje i sa drugim tretmanima za podmlađivanje kao što su dermalni fileri, 3D mezoniti ili mezoterapija.

Rezultati liftinga COG nitima vidljivi su od 2 do 3 godine pa i duže (što je individualno i zavisi od godina pacijenta i tipa kože).

Ovom antiaging metodom moguće je:

  • značajno zategnuti opuštenu kožu,
  • korigovati bore smejalice,
  • korigovati i podići jagodice,
  • kao i liniju vilice i podbradka,
  • popraviti konture lica,
  • zategnuti vrat, te
  • popraviti kvalitet i strukturu kože.

Pozovite polikliniku “Diva” i zakažite BESPLATNU konsultaciju sa našim lekarima specijalistima na jedan od brojeva telefona: 011 334 21 31 ili 063 338 334.

Vaša poliklinika “Diva”

Leave a Reply