NOVO podmlađivanje BEZ operacije – COG niti

Za odlične rezultate podmlađivanja i zatezanja kože, vidljive po proceduri, uz zadržavanje normalne mimike lica, lekari specijalisti estetske hirurgije i dermatologije u poliklinici “Diva” preporučuju NOVU antiaging metodu – COG niti. Razlozi za to su mnogobrojni.

Poliklinika “Diva” redovno prati trendove u antiaging i estetskoj medicini i postavlja standarde na našim prostorima, te u ponudi sada ima još jednu veoma komfornu tehniku za podmlađivanje lica koja daje dugotrajne rezultateCOG niti, biorazgradive niti koje se postavljaju pod kožu i na taj način dovode do njenog zatezanja.

besplatne-konsultacije-uklanjanje-bradavica-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Na besplatnom konsultativnom pregledu naši lekari specijalisti proceniće da li je baš ova procedura odgovarajuća za tip i stanje kože, kao i kakvi se rezultati mogu očekivati.

Besplatne konsultacije za proceduru lifting lica COG nitima u Poliklinici DIVA

BESPLATNU konsultaciju za proceduru lifting lica COG nitima za Beograd, Novi Beograd ili Vračar sa lekarima poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska 34 – Stari Grad
 • DIVA Estetic Slavija, Vračar – Njegoševa 19a
 • DIVA Dermal Novi Beograd – Bulevar Zorana Đinđića 125d.

Čemu služe COG niti?

Nakon postavljanja COG niti u koži podstiče se proizvodnja novog kolagena i vezivnog tkiva. Ovo omogućava stvaranje nove potporne mreže kože što prilikom zatezanja kože lica u željenom smeru uklanja bore. Ova tehnika se pokazala kao veoma dobra u predelu lica i regije donje vilice, pa je pogodna za pacijente koji žele da izbegnu hirurške zahvate.

Koliko traje procedura postavljanja COG niti i njeni rezultati?

poliklinici “Diva” prvo lekar specijalista obavlja pregled, a zatim se na kožu aplicira lokalni anestetik u obliku kreme. Tada se, koristeći kanilu (iglicu sa posebno obrađenim vrhom koja ne oštećuje krvne sudove) pod kožu uvode COG niti.

Procedura postavljanja COG niti traje oko 20 minuta, a efekat je vidljiv odmah po završetku procedure, dok je krajnji rezultat izražen posle 8 sedmica. Nakon procedure oporavak je kratak, i obično traje 2 do 5 dana (što zavisi od tipa kože pacijenta i godina).

cog-niti-podmladjivanje-poliklinika-diva
podmladjivanje-cog-nitima-poliklinika-diva

Ova metoda se odlično kombinuje i sa drugim tretmanima za podmlađivanje kao što su dermalni fileri, 3D mezoniti ili mezoterapija.

Rezultati liftinga COG nitima vidljivi su oko 12 meseci (što je individualno i zavisi od godina pacijenta i tipa kože).

Ovom antiaging metodom moguće je:

 • značajno zategnuti opuštenu kožu,
 • korigovati i podići jagodice,
 • korigovati nazolabijalne bore,
 • kao i liniju vilice i podbradka i
 • popraviti konture lica.

Cena procedure

Cena liftinga i zatezanja kože COG nitima u poliklinici Diva iznosi za:

4 niti  – 400 evra u dinarskoj protivvrednosti

8 niti – 700 evra u dinarskoj protivvrednosti

Za cene drugih antiage i ostalih procedura pogledajte naš CENOVNIK.

NAPOMENA:

Da li je neka od ovih procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedura mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku, hormonski status i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za proceduru postavljanja COG niti u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure postavljanja COG niti u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
 • DIVA Estetic Njegoševa – Slavija – Vračar,
 • DIVA Dermal Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841.

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete nakon procedure hijaluronom.

Pregled ili proceduru možete zakazati

 • svakog radnog dana od 9h do 20h
 • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

Leave a Reply