Mezoterapija – preventivna antiaging procedura

Posle 30. godine pojavljuju se prve fine bore oko očiju i usana, kapilari su vidljiviji i dolazi do primetne nejednake pigmentacije kože. Postoje različite tehnike kojima se može uticati na odlaganje starenja i ublažavanje uticaja vremena na koži. Lekari specijalisti u poliklinici “Diva” mlađim osobama preporučuju da, kada se odluče za antiaging tretmane, počnu sa mezoterapijom.

mezoterapija-poliklinika-diva

Mezoterapija je jedna od savremenih antiage procedura za podmlađivanje kože koja se može svrstati i u redovnu negu kože. Mezoterapijski kokteli sastoje se od vitamina, minerala, antioksidanasa i drugih supstanci koje:

 • poboljšavaju izgled i kvalitet kože,
 • održavaju njen tonus i svežinu,
 • hidriraju kožu,
 • uklanjaju ožiljke i fleke,
 • ublažavaju bore i
 • hrane kožu.
poliklinika-diva-dr-bogdanovic-besplatne-konsultacije-beograd

Besplatan pregled kod lekara specijaliste dermatologije ili estetske hirurgije trebalo bi zakazati da se na osnovu tipa kože i godina pacijenta odredilo da li je mezoterapija lica tretman optimalan za postizanje željenog rezultata.

Besplatne konsultacije za mezoterapiju u Poliklinici Diva dr Bogdanović

BESPLATNU konsultaciju za mezoterapiju za Beograd sa lekarima specijalistima dermatologije poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska 34 – Stari Grad
 • DIVA Estetic Slavija, Vračar – Njegoševa 19a
 • DIVA Dermal Novi Beograd – Bulevar Zorana Đinđića 125d.

Kako izgleda mezoterapijski tretman u poliklinici “Diva”?

Prvo lekar specijalista u poliklinici “Diva” obavi pregled i konsultacije sa pacijentom, a potom se izvodi mezoterapija. Na početku se nanosi anestetik u obliku kreme, kako bi se omogućilo da procedura bude izuzetno komforna za pacijenta.

Tokom procedure se veoma tankim – specijalnim nano iglicama koje se koriste u poliklinici Diva u kožu ubrizgavaju prirodni sastojci u obliku koktela, odnosno ono što koži nedostaje. Tretman traje oko pola sata. Mezoterapija, pored toga što hidrira i hrani kožu, te uklanja bore, stimuliše stvaranje novog kolagena, što doprinosi mladalačkom izgledu.

Mezoterapijski kokteli sastoje se od vitamina, minerala, antioksidanasa…

mezoterapija-lica-poliklinika-diva
mezoterapija-koze-poliklinika-diva

Kada se može raditi mezoterapija?

Mezoterapija je popularna metoda za podmlađivanje kože jer se može raditi u bilo koje doba godine, nezavisno od toga da li je koža osunčana.

Ovo je antiaging tretman koji se prevashodno koristi u preventivne svrhe i za produžavanje efekata laserskih tretmana.

Kakve rezultate daje mezoterapija?

Koža je podmlađena, osvežena, hidrirana i nahranjena supstancama koje joj obezbeđuju da bude zdrava, ten je lep, a bore ublažene.

U poliklinici “Diva” preporučujemo 2 do 4 tretmana mezoterapijskim koktelima – što sve zavisi od godina i stanja kože, sa razmakom od jedne do dve nedelje između procedura.

Mezoterapija je antiaging tretman koji se prevashodno koristi u preventivne svrhe i za produžavanje efekata laserskih tretmana.

Mezoterapija – cena

Cena mezoterapije u poliklinici Diva

 • je od 100 do 130 evra za celo lice,
 • od 150 do 190 evra za lice i vrat,
 • a 80 evra za uklanjanje podočnjaka,

u dinarskoj protivvrednosti. Za cenu drugih procedura za lep ten i antiaging pogledajte naš CENOVNIK.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za mezoterapiju u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre mezoterapije u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
 • DIVA Estetic Njegoševa – Slavija – Vračar,
 • DIVA Dermal Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841.

Naši lekari specijalisti će Vam na pregledu reći kakve rezultate možete da očekujete nakon procedure.

Pregled ili proceduru možete zakazati

 • svakog radnog dana od 9h do 20h
 • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

2 Responses

Leave a Reply