Podmlađivanje regije oko očiju

Bore u uglovima očiju, opušteni kapci, sitne borice na donjim kapcima, jastučići ispod očiju, keratoze, bradavice – sve su to znaci koji ukazuju na protok vremena u regiji oko očiju. Kako je koža u ovoj regiji izuzetno tanka i nema potkožnog masnog tkiva, svaka promena je vidljiva. Zato u poliklinici Diva postoje procedure za podmlađivanje regije oko očiju.

podmladjivanje-regije-oko-ociju-poliklinika-diva

U poliklinici Diva lekari estetske hirurgije i dermatologije koriste više od 10 različitih procedura za podmlađivanje regije oko očiju, a ovo su samo neke od njih:

 1. Alma Q laser – zateže kožu kapaka, ujedno podmlađuje regiju čela i regiju oko očiju i dovodi do uklanjanja bora i borica. Podiže poziciju obrva što dodatno otvara pogled i vrlo značajno je što se može raditi i na osunčanoj koži.
 2. Twinlight laser je čest izbor kao prvi korak za osveženje i regeneraciju delikatne kože očnih kapaka.
 3. Dermalni fileri su efikasno rešenje za sitne bore oko očiju i popravljanje konture kapaka. Popravljanjem volumena u toj zoni daju efekat osveženja i mladalački izgled koji su vidljivi nakon procedure.
 4. Za bore “smejalice” koristimo tretmane koji dovode do relaksacije mišića tretirane regije i otklanjaju te mimične bore tako da osmeh ostane prirodan, ali bez bora oko očiju.
 5. Morfeus 8 lifting je metoda nehirurškog liftinga kapaka. Služi za eliminaciju viška kože u zoni donjih kapaka i zateže gornje kapke.
 6. Radiotalasna hirurgija – lekari specijalisti u poliklinici Diva je koriste za uklanjanje benignih promena u predelu oko očiju poput mladeža, bradavica, papiloma i ksantelazmi.
strucni-tim-lekari-specijalisti-estetski-hirurg-dermatolog-besplatne-konsultacije-poliklinika-diva-dr-bogdanovic

Koja je od dostupnih procedura adekvatna za tip i stanje kože, kao i kakvi se rezultati mogu očekivati, proceniće naši lekari specijalisti na besplatnom konsultativnom pregledu.

Besplatne konsultacije za proceduru podmlađivanja regije oko očiju  u Poliklinici Diva dr Bogdanović

BESPLATNU konsultaciju za proceduru podmlađivanja regije oko očiju u Beogradu sa lekarima specijalistima dermatologije poliklinike Diva dr Bogdanović možete zakazati u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska 34 – Stari Grad
 • DIVA Estetic Slavija, Vračar – Njegoševa 19a
 • DIVA Dermal Novi Beograd – Bulevar Zorana Đinđića 125d.

Cena procedura za podmlađivanje ove regije

Cena za podmlađivanje ove regije u poliklinici Diva zavisi od procene naših specijalista koja bi od dostupnih procedura bila adekvatna i dala najbolje rezultate.

Cene procedura pogledajte u našem CENOVNIKU.

NAPOMENA:

Da li je ova procedura pravi izbor za određeni tip i stanje kože proceniće lekar specijalista na besplatnim konsultacijama, te u skladu sa tim predložiti adekvatnu proceduru. Koliko tretmana je potrebno je individualno i zavisi od više faktora.

Rezultati procedure mogu se razlikovati od pacijenta do pacijenta, a na to utiče više faktora uključujući genetiku, hormonski status i način života svakog pojedinačno.

Ceo disklejmer možete pročitati OVDE.

Zakazivanje za besplatne konsultacije za proceduru podmlađivanje regije oko očiju u Beogradu

U poliklinici Diva dr Bogdanović Beograd, kod naših lekara specijalista dermatologije i estetske hirurgije, možete zakazati BESPLATNU konsultaciju za pregled pre procedure podmlađivanja regije oko očiju u jednoj od naših poliklinika ili specijalističkih dermatoloških ordinacija:

 • DIVA poliklinika dr Bogdanović – Kosovska – Stari Grad,
 • DIVA Estetic Njegoševa – Slavija – Vračar,
 • DIVA Dermal Z. Đinđića – Novi Beograd

na jedan od brojeva telefona 063 338 334 ili 011 3242 841.

Pregled ili proceduru možete zakazati

 • svakog radnog dana od 9h do 20h
 • i subotom od 9h do 15h.

 

Vaša „Poliklinika Diva“

Leave a Reply